måndag 17 mars 2014

Experten är tillbaka, champions league kvarter och Vm igen.

Hallå allihopa! Välkommna till vår fotbollsnördblogg.

Idag ska vi prata mer om Vm, så att ni kan få en bra analys. Matcher i preimer league, bundesliga och serie A och vilka kvartsfinaler i champions league.

Vm i Rio, Vi kommer att gå igenom grupperna i Vm och idag ska vi gå igenom grupp A-D.
Värdnation Brasilien är de som ska spela första matchen i Vm, därför får de spela i grupp A.
Brasilien kommer att möta följande lag Kroatien, Kamerun och Mexico. Edward tror att Brasilien och Kamerun går vidare till slutspelet. Jag(Göran) tror att det blir Brasilien och Kroatien som går vidare, BvBfanet tror samma sak.
Grupp: B består av Spanien, Nederländerna, Chile och Australien.
I det här fallet tror vi alla att Spanien och Nederländerna går vidare.
Grupp: C består av Colombia, Elfenbenskusten, Grekland och Japan.
Edward härmade Göran och sa att han trodde att Colombia och Elfenbenskusten går vidare. Experten tror att Colombia och Grekland går vidare.
Grupp: D består av Uruguay, Costa Rica, England och Italien. Den grupp vi kallar dödens grupp. Göran säjer att det är självklart att Uruguay går vidare tillsammans med Italien, Edward härmar Göran igen och säjer samma sak som honom Uruguay och Italien. Och experten säjer det avjörande orden att England och Uruguay går vidare.
Då ska vi prata om dom hetaste matcherna i veckan i premier league, bundesliga och Serie A
Det börjar dra ihop sig i ligorna och alla poäng är avgörande.
Den ända riktigt stora matchen i premier league är Chelsea mot Arsenal. Edward säjer bara Chelsea nu för att vill vissa att han inte härmar Göran. 2-0 till dom. Jag tror at Arsenal vinner med 2-1. Göran tror att Arsenal vinner med 3-1.
Det är inga stora matcher heller i bundesliga. En rolig match kan vara Hoffenheim mot Bayer Leverkusen. Dortmund är alltid roliga att se som möter Hannover. Leverkusen mot hoffenheim slutar 4-3 till Hoffenheim och Dortmund vinner med 1-0. Edward kan bara spelares namn tack vare sitt fifa så han får inte tippa, vilket är tur för er. Göran tippar att Leverkusen vinner med 2-0, Dortmund spelar lika 1-1.
I Serie A är allt också tråkigt, allting är tråkigt! Dom ända roliga är Milan mor Lazio, Napoli mot Fiorentina. Milan vinner mot lazio med 10-0 enligt Edward. Göran tror på det klassiskt italenska resultatet 0-0. BvBfanet tror att Milan vinner med 2-0. Fiorentina mot Naploi tror Edward blir lika 11-11. Vilken jämn fifa match! Göran tror det blir 1-1 och jag fanet tror att Napoli vinner med 2-1.
Då ska vi gissa vilka champions league kvartsfinaler det blir. Det tar så lång tid att säga att vi låter den som kan nåt om fotboll (BvBFanet) avgöra. Dortmund-Atletico Madrid, Real Madrid-Chelsea, Bayern Munchen-Paris Saint Germain, Barcelona-Olympiakos. Gissa ni själva, om ni kan. Jag tror det här blir sista bloggen så hejdå! AV: Muller/BvBFan, Edward Potter och Göran Andersson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar